Vitsch Electronics
Vragen staat vrij

Menu
Zaterdag, 15 December 2018 

'VEHosting.nl'

Veilige en betrouwbare webhostingdiensten

VPN Verbindingen

Eenvoudig te implementeren?
Vitsch VPN oplossing!

VEHosting.nl > Diensten > VPN Verbindingen

Voor onze VPN oplossingen maken wij gebruik van de Vitsch VPN-oplossing. Dé snelste en meeste flexibele VPN oplossing die momenteel leverbaar is.

Wat kunt u met de Vitsch VPN oplossing?
Met onze oplossing kunt u eenvoudig en zónder ICT kennis op een veilige en betrouwbare manier een VPN oplossing opzetten tussen computers en complete netwerken. Eenvoudig voorgesteld is de Vitsch VPN oplossing een hele slimme "netwerkkabel-verlenger".

Geen grote aanpassingen aan netwerken!
Probleem nummer één waarom wij de Vitsch VPN oplossing gebruiken in onze VPN oplossingen hangt samen met een veel voorkomend probleem: lange en moeilijke trajecten omdat uw klant allerlei aanpassingen dient te maken om uw VPN verbinding op te zetten. Met onze oplossing garanderen wij een vlekkeloos ICT traject bij uw klant!

Waarom we hier zo zeker van zijn
De Vitsch VPN oplossing maakt een verbinding via één enkele uitgaande UDP poort. Hierdoor zijn er géén grote aanpassingen aan het netwerk van de klant nodig. Veel netwerken laten standaard het verkeer via deze poort door, dus het zal bijna altijd een kwestie zijn van inpluggen en werken. De eisen waaraan het netwerk van uw klant moet voldoen zijn niet ingrijpend en transparant.

Hoe werkt de oplossing?
U sluit de Vitsch VPN-Box 1200 aan bij uw klant tussen de machine die u op afstand wilt beheren en het netwerk van de klant. Daarmee is eigenlijk al het werk al gedaan. De Vitsch VPN-Box 1200 zal zich aanmelden bij de Vitsch Hyperswitch 3000 die binnen uw eigen bedrijf geplaatst is.

De Vitsch Hyperswitch 3000 beheert alle inkomende VPN-Box verbindingen. Vervolgens kunt u binnen uw bedrijf elk soort configuratie maken om één of meerdere netwerken te benaderen. De Vitsch Hyperswitch 3000 heeft een slimme web-interface waarmee u real-time gebruikersrechten, verbindingen en de status van een verbinding kunt beheren. Tevens kunt u VLAN switches aanmaken en groepen creeëren van VLAN gebruikers, VLAN apparaten en Vitsch VPN-Boxes.Op deze manier kunt u vanaf meerdere werkplekken tegelijk verbinding maken met verschillende machine's, zonder dat deze verbindingen elkaar 'storen'

De grote voordelen van onze oplossing

 • Alle verbindingen zijn goed beveiligd met moderne encryptie technologieën.
 • Het hele systeem is eenvoudig te installeren en schaalbaar van kleine tot zeer grote bedrijven. Uw techniekers hoeven geen ICT'ers te zijn
 • Uitgebreid rechtensysteem waarmee u indien gewenst meerdere gebruikers kunt
  aanmaken met beperkte rechten.
 • U kunt letterlijk vanaf élke plaats ter wereld uw netwerken op afstand beheren.
 • Het overzichtelijke topologie-scherm van de Hyperswitch stelt u in staat om
  elk type netwerkconfiguratie te maken en dit te koppelen aan gebruikers, apparaten en zélfs andere Vitsch Hyperswitches.
 • U heeft het gehele systeem in uw eigen beheer: het is géén cloud-service.
 • U kunt meer dan 4000 machines en netwerken per Vitsch Hyperswitch 3000 koppelen.

Voor meer informatie over de Vitsch Hyperswitch 3000 en Vitsch VPN-Box 1200 kunt u onderstaande brochure downloaden. Voor verdere informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer informatie over de oplossing? Ga naar: http://www.VitschVPN.nl

 

Klik hier om de brochure van de Vitsch VPN oplossing te downloaden.

Wilt u met eigen ogen zien hóe eenvoudig onze VPN oplossing werkt? Wij komen graag bij u langs om een demonstratie te geven: bel 040 - 7113051